KING'S TATTOO & PIERCING

King’ s Tattoo & Piercing on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva lävistys- ja tatuointiliike. Liikkeemme on terveysviranomaisten tarkastama ja hyväksymä. Hygienia on meille sääntö numero 1. Käytämme aina kertakäyttähanskoja ja -neuloja, steriilejä instrumentteja sekä käyttämättömiä, steriilipakattuja EU-direktiivin mukaisia koruja. Instrumentit, jotka eivät ole kertakäyttöisiä, puhdistetaan ultraäänipesurissa, jonka jälkeen ne steriloidaan vakuumiautoklaavissa, jossa ne puhdistuvat höyryn ja kuumuuden yhdistelmällä. Työtasot ja penkit desinfioidaan asianmukaisesti jokaisen asiakkaan jälkeen.

Artisteillamme on monen vuoden kokemus lävistyksistä ja tatuoinneista. Täällä työskennellään rakkaudella ja rennolla meiningillä! Tule ja tutustu, ajanvarausta ei tarvita!

Tervetuloa!

Artistit

team-member

Tatuoija Liisa

Tatuoijamme Liisa on tehnyt tatuointeja seitsemän vuotta.

Häneltä luonnistuu niin realistiset tatuoinnit, kuin old school tyyliset tatuoinnit.

Tule rohkeasti paikan päälle juttelemaan ja kyselemään!

team-member

Lävistäjä Suvi

Lävistäjämme Suvi on kouluttautunut vuonna 2011 arvostetun lävistäjän opeissa.

Rakkaus työhön kumpuaa jo teini-ajoista, eikä Suvilla ole huonoa päivää lävistysten suhteen. Hänellä on varmat, mutta hellät otteet ja osaa ottaa jokaisen asiakkaan omana itsenään. Vaikka jännittäisit lävistyksen ottamista, Suvi hoitaa asian tehden kokemuksesta sinulle mahdollisimman mukavan.

Lämpimästi tervetuloa lävistettäväksi!

  • Visio

  • Luonnos

  • Hinnoittelu

  • Tatuointi