Sattuuko tatuoinnin tai lävistyksen ottaminen?

Tatuoiminen ja lävistäminen sattuu aina. Jokaisella ihmisellä on erilainen kipukynnys, joten joku tuntee enemmän kipua kuin toinen. Tatuoidessa kipuun ns. tottuu ja lävistettäessä kipu tuntuu vain hetken. Myös paikka mitä tatuoidaan/lävistetään vaikuttaa kipuun. Kannattaa tulla paikan päälle hyvin levänneenä ja syöneenä.

Voinko tuoda oman kuvan tatuointia ajatellen?

Kyllä voit, artistimme suunnittelevat kuvan pohjalta tatuoinnin yhdessä sinun kanssasi.

Kuinka paljon lävistys maksaa?

Näet tarkemmat hinnat “HINNASTO” osiosta.

Kuinka paljon tatuointi maksaa?

Tatuointien hinnat ovat yksilöllisiä. Hinta perustuu mm. tatuoinnin kokoon ja hinta sovitaan aina konsultaation yhteydessä. Aloitusmaksu on 80e.

Lävistyksien hoito-ohjeita

Lävistyksen paraneminen on yksilöllistä. Siihen vaikuttavat hygienia, oman kehosi
reaktiot, huolellisuus ja terveet elämäntavat. Noudattamalla hoito-ohjeita, saat parhaan mahdollisen tuloksen. Älä poista korua koko parantumisen aikana.

Lävistys on avohaava, jossa piilee aina tulehdusvaara. Mikäli lävistys tulehtuu, älä poista korua, vaankäänny aina meidän puoleemme, ohjaamme sinut tarvittaessa lääkäriin.

Joskus vieras esine kehossa aiheuttaa “hylkimisreaktion”, jolloin se pyrkii ulos kehosta. Tässä tapauksessa koru on hyvä poistaa hyvissä ajoin ja antaa reijän umpeutua, näin siihen jää mahdollisimman pieni arpi. Älä kuitenkaan poista korua jos lävistyksessä on tulehdus!

Lävistys vartalossa:

Puhdista lävistys aamuin illoin juoksevan lämpimän veden alla. Lisäksi puhdistus suolaliuoksella 2-4 kertaa päivässä ensimmäiset neljä viikkoa. Jatka lämpimällä vedellä huuhtelua niin kauan, että lävistys on täysin parantunut. Pehmitä kuivunut kudosneste, ennenkuin liikutat korua, pyri kuitenkin siihen, että liikuttelet korua mahdollisimman vähän. Mikäli lävistys kipeytyy uudelleen, puhdista sitä suolaliuoksella noin viikon ajan.

Älä käytä desinfiointiaineita lävistyksen hoitoon, sillä ne kuivattavat ja ärsyttävät lävistystä. Peseytyessäsi normaalisti, huuhtele lävistys aina lopuksi huolellisesti, ettei siihen jää pesuainejäämiä.
Vältä saunomista, uimista, kemikaaleja, aurinkoa/solariumia ja tiukkoja vaatteita ensimmäiset kuusi viikkoa.

Microdermal vaatii ensimmäiset neljä päivää laastarin/ihoteipin korun suojaksi.

Lävistys limakalvoilla/suun alueella:
Puhdista lävistys aamuin illoin lämpimän juoksevan veden alla. Lisäksi puhdistus aamuin illoin kahden viikon ajan suuhuuhteella tai suolaliuoksella purskuttaen.
Älä käytä alkoholipitoisia puhdistusaineita lävistyksen hoitoon, ne hidastavat paranemista tai jopa estävät sen. Purskuttele suu aina syömisen ja juomisen jälkeen vedellä.
Vältä toisten ihmisten bakteereita neljän viikon ajan. Vältä myös alkoholia, tupakkaa,
vahvoja mausteita, maitotuotteita ja sitrusta ensimmäisen viikon ajan. Vältä suutelua, suuseksiä, ruokailuvälineiden jakamista ym. neljä viikkoa.Mikäli et pysty välttämään tupakointia, purskuttele suu aina vedellä tupakoinnin jälkeen. Polta mahdollisimman vähän!
Vain kielilävistykseen sisältyy korun vaihto veloituksetta neljän viikon kuluttua lävistämisestä.

Kaikki ensikorumme ovat titaania.

Viitteelliset paranemisajat:

Kehon rustoalueet 6-12kk
Kieli 3-6 vko
Huuli 4-8 vko
Napa/nänni 5-12 kk
Septum 3-6 kk
Surface 6-9 kk
Kulma 2-4 kk
Smiley 2-5 vko
Lobe 3-5 vko

Microdermalit paranevat ihon pinnalta 2-6 viikkoa ja jatkavat
paranemista ihon alla vielä useita kuukausia.

Tatuointien hoito-ohjeita

Pidä haavateippi tatuoinnin päällä kolme päivää, jonka jälkeen poista kelmu
(onnistuu parhaiten suihkussa), ilmakuivaa alue ja levitä ohut kerros rasvaa (esim. punainen bepanthen). Rasvaa tatuointi noin 4-6 kertaa päivässä. Vältä saunomista, uimista, aurinkoa, kylpemistä ja raskasta liikuntaa muutaman viikon ajan. Pidä tatuointi puhtaana, äläkä anna sen kuivua.

Paranemisen jälkeenkin tatuointia olisi hyvä rasvata säännöllisesti ja suojata auringolta.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, käänny reippaasti meidän puoleemme!